Blog

Medewerkers vertellen

Marcel Fierens, partner Visser & Visser: ‘Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons altijd voorop’

Gepost door op 19 september 2017
Het kantoor van Visser & Visser in Dordrecht verhuist maandag 25 september naar businesspark Amstelwijck. Het nieuwe onderkomen maakt de accountants en belastingadviseurs nóg toegankelijker. “Dat is precies wat we willen uitstralen”, zegt partner Marcel Fierens. “We zijn lokaal betrokken en staan mensen met raad en daad bij.”
Lees meer

Onderwerpen:

Fiscalist Erik Klop en Accountant Jaco Slingerland: ‘Samen continu de verwachtingen van de klant overtreffen’

Gepost door op 24 augustus 2017
In onze zoektocht naar een nieuwe belastingadviseur geven we geïnteresseerden voor deze vacature een kijkje in onze keuken. Graag tonen we hoe we werken en wáárom we zo werken. Dan begrijp je namelijk meteen waarom Visser & Visser zo’n groeiende klantenkring heeft met top-mkb’ers en mooie familiebedrijven.
Lees meer

Onderwerpen:

‘Ontsnappen uit een Escape room’ Kiem-Lien over het teamuitje van vestiging Oud-Beijerland

Gepost door op 19 juli 2017
Hoe test je de competenties van je personeel op een leuke, spannende en creatieve manier? In een escape room natuurlijk! Op donderdag 22 juni werd de vestiging Oud-Beijerland getest op communicatie, vertrouwen, samenwerking en stressbestendigheid. Niet door online-muis-klik-testen, nee het moest iets spannender.
Lees meer

Onderwerpen:

Jacob van Oostenbrugge: “Ik doe nu dingen die ik drie jaar geleden nooit zou hebben gedaan”

Gepost door op 15 juni 2017
“Ik denk dat ik het buiten altijd al leuker vond dan binnen. Het contact met de ondernemers, de afwisseling van werkzaamheden. Als ik moet kiezen tussen een acquisitiegesprek voeren of een jaarrekening maken, dan kies ik voor het eerste. Hoewel ik natuurlijk geen autoverkoper ben.”
Lees meer

Onderwerpen:

Chris Dijkstra: ‘Juiste verbindingen maken is een mooie uitdaging’

Gepost door op 27 maart 2017
Even bijpraten vanuit de vestiging in Dubai Chris Dijkstra stuurt al bijna vijf jaar de vestiging van Visser & Visser in Dubai aan. Hij doet dit deels vanuit Nederland en daarnaast bezoekt hij gemiddeld één keer in de zes weken het team in Dubai.
Lees meer

Onderwerpen:

Tax meetings: verdieping en verbreding van fiscale kennis

Gepost door op 23 maart 2017
Voor een beginnend fiscalist is vaktechniek erg belangrijk. Ik ben daarom blij bij een kantoor te werken waar je volop de ruimte krijgt om je vaktechnisch te ontwikkelen.
Lees meer

Onderwerpen:

Jan Hoek van de branchegroep medici: Sector is volop in beweging

Gepost door op 13 maart 2017
In het najaar van 2015 is de branchegroep medici opgericht. Hierdoor is alle kennis van de medische branche die bij specialisten van Visser & Visser aanwezig is gebundeld in één groep. Ondernemers profiteren door deze kennisbundeling: samen weet je meer! Zowel Jan Hoek (senior teamleider van vestiging Middelharnis) als Ingrid Beverloo (junior teamleider van vestiging Gorinchem) maken
Lees meer

Onderwerpen: ,

Collega Gerda de Waardt: ‘De combinatie werk, studie en sociale leven bevalt me eigenlijk heel goed’

Gepost door op 9 maart 2017
Maarten Don interviewt zijn collega Gerda de Waardt, Assistent-Accountant bij Audit B.V. van vestiging Dordrecht. Lees in dit bloginterview hoe zij omgaat met de combinatie werk, studie en haar sociale leven.
Lees meer

Onderwerpen: ,

Ingrid Beverloo: Mijn kennis is goed bruikbaar binnen het brancheteam medici

Gepost door op 6 maart 2017
In het najaar van 2015 is de branchegroep medici opgericht. Alle kennis van de medische branche die bij specialisten van Visser & Visser aanwezig is, is daardoor gebundeld in één groep. Ondernemers profiteren door deze kennisbundeling: samen weet je meer! Zowel Jan Hoek (senior teamleider van vestiging Middelharnis) als Ingrid Beverloo (junior teamleider van vestiging Gorinchem) maken deel
Lees meer

Onderwerpen: , ,

Collega Maarten Don: ‘De rol van controleleider en data-analist maken het werk voor mij uitdagend’

Gepost door op 23 februari 2017
Gerda de Waardt interviewt haar collega Maarten Don, Controleleider bij Audit & Assurance van vestiging Dordrecht. Lees in dit bloginterview welke uitdagingen hij nog moet aangaan.
Lees meer

Onderwerpen: ,