Blog

Medewerkers vertellen

Dirk Verheul en Arjen Faasse: in 5 vragen

Gepost door op 4 januari 2018
Arjen Faasse werkt als assistent-accountant bij Visser & Visser in Goes. In dit interview stelt hij 5 vragen aan zijn collega Dirk Verheul. 
Lees meer

Onderwerpen: ,

Arjen Faasse en Dirk Verheul: in 5 vragen

Gepost door op 21 december 2017
Dirk Verheul werkt als accountant bij Visser & Visser in Goes. In dit interview stelt hij 5 vragen aan zijn collega Arjen Faasse. 
Lees meer

Onderwerpen: ,

Iris van den Dries en Jacob van Oostenbrugge: in 5 vragen

Gepost door op 12 oktober 2017
In dit blog stelt relatiemanager Jacob van Oostenbrugge vijf vragen aan assistent-accountant Iris van den Dries. En op haar beurt stelt Iris vijf vragen aan Jacob. Wat is er zo leuk aan werken bij Visser & Visser in Goes en waar halen zij hun energie uit? Je leest het hieronder.
Lees meer

Onderwerpen:

Introductiebijeenkomst 2017: ‘Met 85 km per uur over de Maas’

Gepost door op 2 oktober 2017
Werken bij Visser & Visser betekent inspanning leveren, maar ook ontspannen bezig zijn. Dat laatste mocht ik ervaren tijdens de introductiedag nieuw personeel 2017. Samen met ruim 40 nieuwe medewerkers waren we een dagje in en rond de Euromast van Rotterdam te vinden! We starten deze dag in het restaurant van de Euromast. Na een
Lees meer

Onderwerpen:

Introductiebijeenkomst Visser & Visser: ‘lunchen met uitzicht op de skyline van Rotterdam’

Gepost door op 2 oktober 2017
Sinds kort ben ik begonnen in de auditpraktijk in Dordrecht als Junior Assistent-Accountant. Een leuk kantoor met energieke collega’s! In deze blog wil ik vertellen hoe mijn eerste werkdag was bij Visser & Visser. Mijn eerste dag was een erg bijzondere dag! Bij andere bedrijven waar ik heb gewerkt begon de eerst dag met een
Lees meer

Onderwerpen:

Marcel Fierens, partner Visser & Visser: ‘Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons altijd voorop’

Gepost door op 19 september 2017
Het kantoor van Visser & Visser in Dordrecht verhuist maandag 25 september naar businesspark Amstelwijck. Het nieuwe onderkomen maakt de accountants en belastingadviseurs nóg toegankelijker. “Dat is precies wat we willen uitstralen”, zegt partner Marcel Fierens. “We zijn lokaal betrokken en staan mensen met raad en daad bij.”
Lees meer

Onderwerpen:

Fiscalist Erik Klop en Accountant Jaco Slingerland: ‘Samen continu de verwachtingen van de klant overtreffen’

Gepost door op 24 augustus 2017
In onze zoektocht naar een nieuwe belastingadviseur geven we geïnteresseerden voor deze vacature een kijkje in onze keuken. Graag tonen we hoe we werken en wáárom we zo werken. Dan begrijp je namelijk meteen waarom Visser & Visser zo’n groeiende klantenkring heeft met top-mkb’ers en mooie familiebedrijven.
Lees meer

Onderwerpen: , ,

‘Ontsnappen uit een Escape room’ Kiem-Lien over het teamuitje van vestiging Oud-Beijerland

Gepost door op 19 juli 2017
Hoe test je de competenties van je personeel op een leuke, spannende en creatieve manier? In een escape room natuurlijk! Op donderdag 22 juni werd de vestiging Oud-Beijerland getest op communicatie, vertrouwen, samenwerking en stressbestendigheid. Niet door online-muis-klik-testen, nee het moest iets spannender.
Lees meer

Onderwerpen:

Jacob van Oostenbrugge: “Ik doe nu dingen die ik drie jaar geleden nooit zou hebben gedaan”

Gepost door op 15 juni 2017
“Ik denk dat ik het buiten altijd al leuker vond dan binnen. Het contact met de ondernemers, de afwisseling van werkzaamheden. Als ik moet kiezen tussen een acquisitiegesprek voeren of een jaarrekening maken, dan kies ik voor het eerste. Hoewel ik natuurlijk geen autoverkoper ben.”
Lees meer

Onderwerpen:

Chris Dijkstra: ‘Juiste verbindingen maken is een mooie uitdaging’

Gepost door op 27 maart 2017
Even bijpraten vanuit de vestiging in Dubai. Chris Dijkstra stuurt al bijna vijf jaar de vestiging van Visser & Visser in Dubai aan. Hij doet dit deels vanuit Nederland en daarnaast bezoekt hij gemiddeld één keer in de zes weken het team in Dubai.
Lees meer

Onderwerpen: , ,