Blog

Klanten vertellen

‘Perfection doesn’t exist, but the road to it does’

Gepost door op 13 februari 2018
Holtkamp’s croquettes are famous. Pastry chef Nico Meijles runs the business behind the renowned delicacies with his team. He also supplies cakes and cookies to the Dutch Royal Family, the Rijksmuseum and Amsterdam catering establishments. Quite literally, a peek inside the kitchen of this culinary jack-of-all-trades. 
Lees meer

Onderwerpen: , ,

Klanten vertellen: Energieke Regio

Gepost door op 11 januari 2018
Een groen stipje dat zich als een olievlek over de kaart van Nederland verspreidt. Dat is het verhaal van Energieke Regio. Al spreekt oprichter en voorzitter Krijn Ratsma liever niet over een olievlek. “Olie is weinig duurzaam. Ik zie het liever als een vliegwiel dat steeds harder draait en de kaart langzaamaan groen kleurt.”
Lees meer

Onderwerpen:

In gesprek met Transfer Solutions: ‘Samen kennis en successen delen’

Gepost door op 18 december 2017
Transfer Solutions is een bedrijf dat IT-oplossingen op maat levert en technologie werkbaar maakt. Jurgen Duijster en Marieke van der Spek van Transfer Solutions vertellen over hun samenwerking met Leo van der Stelt, Christel Kraaijeveld en Gerda Heurter van Visser & Visser. “De overeenkomst? Bij de start van een opdracht lopen we allebei eerst op de
Lees meer

Onderwerpen: ,

VitalHealth Software, a company with a mission

Gepost door op 23 mei 2017
Better healt for millions of people through smart eHealth solutions. That is the mission of VitalHealth Software. CEO Laurens van der Tang talks to us about this.
Lees meer

Onderwerpen: , ,

Klanten vertellen: Zeevisgroothandel D. Plugge

Gepost door op 8 mei 2017
De broers Dirk en Wim Plugge staan sinds 2008 aan het roer van zeevisgroothandel D. Plugge in Scheveningen. Ze zijn de derde generatie in het familiebedrijf en vertellen over hun visie op ondernemen.
Lees meer

Onderwerpen:

Klanten vertellen: Apotheek Botlek

Gepost door op 13 april 2017
Apotheker Hans van Ede investeert fors in de toekomst van zijn apotheek in Spijkenisse. Met een medicijnrobot, strak voorraadbeheer en persoonsgerichte patiëntenzorg. Ook zoekt hij samenwerking met andere apothekers en zorgverleners. Met veel enthousiasme vertelt hij over de vernieuwingen in zijn vak.
Lees meer

Onderwerpen:

Klanten vertellen: Nedco

Gepost door op 3 oktober 2016
Wat hebben een lekbak voor een wasmachine, ventilatieroosters, een sulky (ponykar), reclamedisplays en constructiespeelgoed met elkaar gemeen? Ze worden allemaal gemaakt door Nedco in Nieuwerkerk aan den IJssel. Jan Nederlof vertelt over het veelzijdige bedrijf dat hij samen met zijn broers Bastiaan en Pieter runt.
Lees meer

Onderwerpen:

Klanten vertellen: Trital Safety

Gepost door op 7 april 2016
Al 30 jaar staan de broers Jan en Theo de Vliegh aan het roer van Trital Safety in Hoogvliet. In 2003 kwam daar Roots for Safety bij. Dat de heren anno 2016 marktleider zouden zijn met hun brandvertragende kleding had niemand kunnen voorspellen toen ze voor zichzelf begonnen. “We hebben in de opstartfase alles fout
Lees meer

Onderwerpen:

Klanten vertellen: Lindenhaeghe

Gepost door op 2 maart 2016
Lindenhaeghe is een snelgroeiend opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. Over 2013 en 2014 uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. Directeur Mike Schilperoort vertelt over zijn visie en dagelijkse uitdagingen. Wie het opleidings- en exameninstituut Lindenhaeghe in Bilthoven bezoekt, kan niet geloven dat het bedrijf ‘per toeval’ is ontstaan. Alles is er tot in detail
Lees meer

Onderwerpen:

Klanten vertellen: Van der Valk de Cantharel

Gepost door op 3 februari 2016
We hebben het over 160 hotelkamers, 18 vergaderzalen, 1 auditorium, 220 medewerkers. Indrukwekkende cijfers die van der Valk de Cantharel te Apeldoorn laat zien. Maar deze cijfers staan niet op zichzelf. Wij zien de omvang en proeven de sfeer van deze locatie waardoor de cijfers tot leven komen. In deze setting ontmoeten we Bob Zeeuw
Lees meer

Onderwerpen: